نزدیک بودن جنگل های ۶۰۰ هزار متر مربعی رامسر به آن، باعث شده این جنگل ها، به نام دالخانی شناخته شوند. جنگل زیبایی که در میان گردشگران، به دالان بهشت معروف است و با درختان انبوه و آب و هوای بی نظیرش، می تواند بکرترین تجربه طبیعت گردی شما را رقم بزند. جنگل هایی که در مسیر جاده ادامه دارند، شاید زیباترین تصاویر جنگلی را به شما نمایش دهند. دالخانی، یک جنگل نیمه کوهستانی است که ارتفاع آن، به حدود ۸۰۰ متر می رسد و به همین دلیل، گزینه خوبی برای کوهنوردان و طبیعت گردان به حساب می آید. مهم ترین ویژگی دالخانی، مه غلیظ است که بعد از سَرسبزی بکرش، گردشگران را به این منطقه می کشاند.
پُل وِرِسک، از بزرگ ترین پُل های راه آهن سراسری ایران است که از شاهکارهای مهندسی به حساب می آید و در سال ۱۳۱۵ ه.خ، بازگشایی شد. پُل ورسک، که راه آهن سراسری تهران-شمال را به هم متصل می کند، در ارتفاعِ ۱۱۰ متری از ته دره، با دهانه ۶۶ متری و با وسایلی ابتدایی ساخته شده است. ورسک، از جمله پُل های استراتژیک ایران است که توسط شرکت دانمارکی کامپساکس و با تضمینِ ۷۰ ساله، احداث شد. این پُل فقط مخصوص عبور قطار است و در حال حاضر، قطارهای مسافری تهران-ساری و تهران-گرگان، پس از گذشت بیش از ۷۰ سال، هر روز، چندین مرتبه از روی آن می گذرند. امروزه، پُل ورسک، علاوه بر اهمیت ویژه در صنعت حمل و نقل، از جاذبه های سیاحتی ایران نیز محسوب می گردد. این بنا، از ملاط سیمان و شن شسته شده و آجر ساخته شده و در ساختمان آن، از آرماتور استفاده نشده است. از شگفتی های ساخت این پُل، عدم استفاده از هیچ سازه فلزی در ساخت آن است. طول کلی پُل، ۸۶ متر است. هزینه ساخت پُل در آن زمان، بالغ بر ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال بوده است. نام پُل ورسک، در کتاب رکورد گینس، در بخش پُل های با ارتفاعِ بیش از ۶۱ متر، به ثبت رسیده است. این اثر، با شماره ثبت ۱۵۳۴، به عنوان یکی از آثار ملی ایران، به ثبت رسیده است.
این تله کابین، از مبدأ ساحل تا فراز کوه ایلمیلی ادامه دارد و دارای محیطی هیجان انگیز می باشد که با توجه به وجود پیست کارتینگ، مراکز خرید، کافی شاپ و مراکز تفریحی، محیطی مفرح را برای بازدید کنندگان فراهم آورده است. تله کابین رامسر، به عنوان یکی از بزرگ ترین تله کابین های کشور، از کنار ساحل خزر تا ارتفاعات جنگلی، با پنجاه کابین، به طول دو کیلومتر، ادامه دارد و توسط بخش خصوصی ایجاد شده است. این تله کابین، مسیری با دو هزار متر رفت و دو هزار متر برگشت را، در ارتفاع هفتصد متری از سطح دریا، به مدت پانزده تا بیست دقیقه می پیماید.
2019 © کلیه حقوق این سایت، متعلق به شرکت مأوا پردازش نوین می باشد.