کله خماسی یا کلخماسی پُر طرفدارترین ساحل هنگام است که ساحلی صخره ای و زیبا دارد که از بالای صخره های غربی آن، می توانید غروب های بسیار زیبایی را تجربه کنید.
در این ساحل در بین ماسه ها، ذراتی از نوعی کانی براق به چشم می خورد. به همین دلیل هم نام آن را ساحل نقره ای گذاشته اند. شب اما در این ساحل با منظره ای شگفت انگیز روبرو می شوید. موج ها وقتی که به ساحل می رسند، درخشندگی پیدا می کنند و نورانی می شوند. حتی این درخشندگی روی ماسه ها هم بر جای می ماند و کم کم محو می شود. چنین پدیده ای در سواحل مالدیو و کالیفرنیا و دیگر نقاط دنیا هم مردم را به شگفتی واداشته است و از آن عکس های زیبایی گرفته اند. طبق بررسی دانشمندان علوم دریایی، این درخشندگی ناشی از فیتوپلانکتون های دریایی است. این آبزی های ریز وقتی تحت تنش قرار بگیرند از خود نور ساطع می کنند و به موج ها و ماسه های ساحل درخشندگی می بخشند.
در نزدیکی روستای قیل در جزیره هنگام، سنگ هایی قرار دارد که شبیه انسان است و به اعتقاد مردم این روستا، سنگ ها متعلق به مادر و دختری است که به هنگام فرار از زورگویان در زمان قدیم، دست دعا به سوی خداوند بلند کردند و از او نجات خواستند و خداوند هم آن ها را به سنگ تبدیل کرد و به این وسیله آن ها را نجات داد.
دره ستاره ها، با قدمت حدود ۲ میلیون سال، که بر اثر فرسایش خاک، سنگ و ماسه ناشى از باد و باران و رگبارها به وجود آمده است، شاهکار کم نظیر طبیعت در جزیره زیباى قشم است. دره ستاره ها، که اهالى بومى به آن ستاره افتاده یا استاره کفته نیز مى گویند، از زیباترین جلوه هاى فرسایش در جزیره پهناور قشم است. اهالى معتقدند پس از فرو افتادن ستاره اى در این محل و بر اثر ضربه اى سهمگین، خاک از زمین بالا آمده و به هر شکلى که بوده، خشک شده و چنین اشکالى پدید آمده است. برخى از اهالى معتقدند با تاریک شدن هوا، این دره، محل آمد و شد ارواح و اجنه است، اما تا کنون، صحت چنین چیزى به اثبات نرسیده است. به دلیل شکل ویژه این دره و انواع حجم ها و پدیده هاى فرسایش موجود در آن، وزش بادهاى تند و گردش هوا در لا به لاى ستون ها و حفره هاى موجود در دره، تولید صدا مى کند. در گوشه و کنار ستون ها و دره ستاره ها، راه هاى تنگ، باریک و گاه پهن و وسیع وجود دارد که با نظم خاص خود، چشم هر بیننده اى را خیره مى کند. ویژگى ها و دیدنى هاى دره ستاره ها، سبب شده است تا این دره، به عنوان بخشى از ژئو پارک جزیره قشم، جزو آثار طبیعى در سازمان یونسکو به ثبت برسد. ژئو پارک قشم، با آثار زیباى طبیعى و تاریخى، تنها ژئو پارک منطقه خاورمیانه است.
جزایر ناز، تنها محلی است که با پای پیاده و یا با خودروی شخصی، می توان تا فاصله یک کیلومتری داخل آب های نیلگون خلیج همیشه فارس را پیمود و از این شرایط ویژه، به عنوان یکی از جاذبه های مهم گردشگری قشم، بهره و لذت کافی برد. جزایر ناز، با حدود سه هکتار وسعت، به دلیل مسطح بودن، با توجه به دیواره های صخره ای پنج تا ۱۰ متری خود و به دلیل نداشتن ساحل شنی، در هنگام جزر آب و به هنگامی که پس روی آب دریا کامل می شود، با ایجاد باریکه ای از خشکی، به ساحل قشم متصل می شود. جزایر ناز، به عنوان یک سایت ویژه گردشگری منحصر بفرد، به ویژه برای کسانی که برای نخستین بار، این پدیده شگفت طبیعی را از نزدیک تماشا می کنند، می توان نام برد. آرامش و زیبایی جزایر ناز از یک سو، و وجود صدف ها و مرجان هایی که در طرح ها و رنگ های مختلف و متنوع در اطراف این جزایر دیده می شوند نیز از سوی دیگر، بر زیبایی این سایت منحصر بفرد گردشگری در قشم افزوده است.
جزیره هِنگام، از جزیره های ایران در خلیج فارس است که با آبادی های کوچک، با وسعت حدود ۵۰ کیلومتر مربع، در جنوب جزیره قشم واقع شده و دارای معادن نمک و خاک و سرب است. جزیره هنگام، نُه کیلومتر طول و شش کیلومتر عرض دارد. این جزیره ۳۳۳ کیلومتر مربع مساحت دارد و به شکل مخروط ناقصی است. این جزیره، ارتفاعات پست آهکی دارد و بلندترین نقطه آن، کوه ناکس، با ۱۰۶ متر ارتفاع است. تنها فعالیت اقتصادی در جزیره هنگام، که بیش تر اهالی از دیرباز به آن مشغول بوده اند، ماهی گیری بوده است. در حال حاضر، پذیرایی از گردشگران نیز، از جمله فعالیت های مردم محلی است. پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو و بزرگ ترین مزرعه پرورش کروکودیل کشور، از جمله فعالیت های آبزی پروری جزیره هنگام است. این جزیره، به واسطه موقعیت جغرافیایی مهمی که دارد و قرار گرفتن در میانه خلیج فارس و نزدیکی تنگه هرمز و جزیره قشم، از اهمیت راهبردی و نظامی شایانی برخوردار بوده است. از همین رو، پرتغالی ها، در عصر صفویه و انگلیسی ها، در دوران قاجاریه، جزیره هنگام را اشغال کردند. از نقاط دیدنی جزیره، تأسیسات بندری انگلیسی ها است. تماشای دسته های دلفین اطراف جزیره، یکی دیگر از دیدنی های این جزیره به شمار می رود. شنا و غواصی در سواحل پیرامون جزیره و تماشای لاک پشتان دریایی، سواحل زیبای صخره ای و شنی، از جمله جاذبه های دریایی اطراف هنگام و طبیعت منحصر بفرد جزیره هنگام محسوب می شوند.
جزیزه قشم، به دلیل وجود سواحل شنی و ماسه ای مناسب، همواره در فصل بهار، لاک پشت های دریایی بسیاری را برای تخم گذاری به سوی خود می کشاند. روستای شیب دراز و سواحل گسترده آن، محل حضور لاک پشتهای دریایی و لاک پشت های منحصر بفرد پوزه عقابی است که همه ساله، از اواسط اسفند تا پایان خرداد ماه، برای تخم گذاری به این سواحل می آیند. لاک پشت ها، حداقل دو متر و حداکثر ۵۰ متر، برای تخم گذاری از دریا فاصله می گیرند. همه لاک پشت ها، شب ها برای تخم گذاری به ساحل می آیند. لاک پشت ها، می توانند در نیم ساعت، بیش از ۱۰۰ تخم بگذارند. ساحل ۶۰ هکتاری تخم گذاری لاک پشت ها در قشم، به عنوان اثر طبیعی، به ثبت رسیده است.