لمزان، نام شهری از توابع بخش مرکزی شهرستان بندر لنگه، در استان هرمزگان است. لمزان، در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ه.خ، رسماً تبدیل به شهر شد. همه، اهل سنت و از پیروان امام محمد ادریس شافعی هستند.
بنو تنگه بسیار زیبایی است که دیدن آن گویی دیدن خود بهشت محسوب می شود. صخره هایی بلند بر فراز آسمان و برکه ای با آبی ترین آبی که ممکن است دیده باشید، اما این جاذبه بسیار زیبا که در دل کوه ها نهفته است به خاطر کوهستانی بودن منطقه بسیار خطرناک محسوب می شود. این دره زیبا چندین حوضچه پلکانی با آب زلال آبی رنگ و آبشارها و آب راه های زیبا دارد. این تنگه ابتدا مسیری ۳٠ دقیقه ای پیاده روی دارد و پس از آن مسیر آبی با حدود بیش از ١٢ آبگیر را طی می کند.
این آبشار فصلی، از ارتفاعات کوه بدو، سَرچشمه می گیرد. آبشار، بصورت پلکانی به پایین می ریزد. وجود اشکال پلکانی منظم در این آبشار، مناظر زیبایی خلق کرده است.