بابلسر، یکی از شهرهای استان مازندران، در شمال ایران و بین دریای مازندران و رشته کوه البرز قرار دارد. این شهر، مرکز شهرستان بابلسر است. این شهر، بسیار معتدل است و از خوش آب و هوا ترین مناطق کشور بشمار می آید. نام قدیم آن، مشهد سر بوده است.
شهرک خزر شهر، یک شهرک ساحلی است که در استان مازندران قرار دارد. خزر شهر، از اولین شهرک هایی است که در حاشیه دریای خزر، پس از شهرک دریا کنار، پیش از انقلاب، ساخته شده است. پس از افتتاح جاده هراز در اوایل دهه چهل شمسی، با توجه به نزدیکی استان مازندران به تهران، شهرک دریا کنار ،در نزدیکی بابلسر و در ساحل دریای خزر تأسیس شد به دلیل استقبال مردم، فکر احداث شهرکی دیگر در همان حوالی با خصوصیاتی بهتر بوجود آمد و اولین قدم ها برای تعیین مکان مناسب با همان مشخصات دریا کنار برداشته شد و شهرکی بنام شهرک خزر شهر، در ضلع شمال جاده نام گذاری شد و از سال ۱۳۴۲ ه.خ، اولین کلنگ شهرک و پیاده کردن نقشه آن و تفکیک قطعات، آغاز و اجرا گردید. خزر شهر، شامل دو بخش خزر شهر شمالی و خزر شهر جنوبی می باشد. خزر شهر جنوبی، دقیقاً روبروی خزر شهر شمالی، در آن سوی جاده ما بین بابلسر و فریدون کنار قرار دارد. ورود به شهرک خزر شهر، نیازمند کارت ورود است و برای عموم آزاد نیست و تنها مالکان یا میهمانان آنان، با هماهنگی آنان، امکان ورود دارند. این شهرک، در ایام تعطیلات و تابستان، میزبان گردشگران داخلی و توریست های زیادی است. همایون صنعتی زاده، از بنیان گذاران اصلی خزر شهر است.
شهرک دریا کنار، یک شهرک ساحلیِ مسکونی-تفریحی است که در امتداد دریای خزر قرار دارد. احداث این شهرک ساحلی، با حمایت محمد رضا شاه پهلوی و در اوایل دهه ۴۰ خورشیدی، آغاز و در اواخر آن، به پایان رسید که در زمان خود، از جمله اولین و بزرگ ترین شهرک های ایران در سطح خاورمیانه به شمار می رفت. دریا کنار، یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین شهرک های مسکونیِ شمال ایران است. طراحی فضای باز و ویلاهای آن، متاًثر از معماری غربی است و آقای حسین امانت-طراح مشهور میدان و برج آزادی-در طراحی این شهرک، سهیم بوده است. این شهرک، بدلیل واقع شدن در مجاورت دریای خزر و داشتن فضاهای سبز انبوه و محیط خانوادگی دل چسب، معروف شده است. خیابان های زوج شهرک، به دریا می رسد که با سنگ هایی بزرگ پوشیده شده است. در آخر خیابان یکم این شهرک، رستوران، مغازه ها و سرگرمی های گوناگون به همراه صندلی های ساحلی، برای مردم در نظر گرفته شده است. خیابان های ششم و هفدهم دریا کنار، به ساحل شنا مرتبط هستند که دارای نجات غریق است.
رودخانه بابل رود، از مرکز بابلسر می گذرد و یکی از عوامل مهم زیبایی این شهر است. امکانات بسیار خوبی نیز در کنار این رودخانه، برای استفاده مسافران، فراهم آمده است. از جمله امکاناتی که جهت رفاه حال گردشگران ایجاد شده است، می توان به اسکله های قایق رانی، پدالو، سفره خانه، قلیان سرا، رستوران، کافی شاپ و پارک و فضای سبز اطراف رودخانه اشاره کرد که مکانی بسیار خوب جهت تفریح و استراحت می باشد. در انتهای مسیر رودخانه بابل رود و پس از گذشتن از اسکله های قایق رانی اطراف رودخانه، به سواحل زیبای دریای بابلسر می رسیم.
این پُل فلزی معلق، در سال ١۳١۳ ه.خ، قبل از جنگ جهانی دوم، توسط مهندسین و متخصصین آلمانی و سوئدی، بر روی بابل رود احداث شد و از مهم ترین آثار باستانی و از جاذبه های شهر می باشد که بر زیبایی بابل رود می افزاید. این پُل، اولین پُل ماشین رو می باشد که قسمت شرقی و غربی بابلسر را بهم پیوند می دهد و راه ارتباطی بابلسر، فریدون کنار و در مسیر شاه راه شرقی-غربی استان می باشد و بسیار پُر تردد است. طول آن، ۸۰ متر، عرض آن، ۸ متر و ارتفاع آن، ١۶ متر می باشد. این اثر، در تاریخ ۹ بهمن ۱۳۸۶، با شماره ثبت ۲۰۶۷۴، به عنوان یکی از آثار ملی ایران، به ثبت رسیده است.